Meet the team

Om os: To erfarne danske trænere bag FlowFit

Du ved det måske ikke, men …

… når du som personlig eller online-træner bruger FlowFit, hører du til en stigende gruppe ambitiøse trænere, der både tager klienterne og deres egen forretning seriøst.

Dét er ikke tilfældigt:

Netop de ambitiøse og dedikerede personlige trænere har hele tiden været målgruppen for Rikke Hansen og Brian Nielsen.

De er selv rutinerede trænere – med samlet set 19 års praktisk og teoretisk erfaring. Dén erfaring har de nu kogt ned til ét system – fra trænere til trænere: FlowFit.

Hils på Rikke og Brian hér.

Rikke Hansen – fra divisionshåndbold til PT

Hvis du skulle have fat i Rikke for 8-10 år siden, var det tit smart at vente på hende uden for en håndboldhal – dengang gik fritiden nemlig tit med divisionshåndbold, men …

… for meget bøvl med skulderen fik hende med tiden til at lægge det på hylden igen. Håndbolden havde dog givet Rikke en naturlig interesse for fysisk aktivitet, og den interesse har holdt ved lige siden.

Derfor tog hun i stedet en kandidatgrad i træningsfysiologi – og uddannede sig til personlig træner hos danske Fitness Institute:

Godt nok er ’personlig træner’ ikke en beskyttet titel, men mine klienter fortjener at være i trygge hænder. Så det betyder noget – for dem og mig – at jeg hele tiden ved, hvad jeg gør. Og hvorfor jeg gør det. Derfor tog jeg uddannelsen det absolut bedste sted.

Rikke Hansen

Tilbage i 2013 fik hun sine første klienter som personlig træner – og dét arbejde har hun været begejstret for lige siden.

Så snart Rikke var færdiguddannet hos Fitness Institute, blev hun headhuntet til selv at undervise dér. Og siden 2014 har hun også selv uddannet nye personlige trænere.

Brian Nielsen – fra forsvaret til PT

Hvis du undrer dig over, hvorfor Brian er SÅ dedikeret til personlig træning og kostplaner, finder du svaret et godt stykke tilbage i tiden:

For tyve år siden var Brian i Forsvaret – og hér tog han uddannelsen Træning og Kost, som var særligt målrettet de værnepligtige. Men dét blev kun begyndelsen.

Senere gennemførte han triatlontræneruddannelsen. Og i årene efter videreuddannede han sig konstant inden for kost og træning – både i Danmark og i udlandet.

Siden 2010 har Brian som personlig træner hjulpet klienter med at komme i form, nå individuelle mål og få det bedre med sig selv:

Jeg bliver oprigtigt glad, når folk udvikler sig. Det er fedt at se. Og jeg har selv været dér, hvor jeg bare snakkede om tingene – i stedet for at gøre noget ved det. Så jeg ved, hvor svært det kan være. Men når først folk kommer i gang, kan de altid meget mere, end de troede.

Brian Nielsen

Sideløbende med karrieren som personlig træner har Brian deltaget i flere fitnesskonkurrencer og gennemført en ironman.

"Til sidst blev vi nødt til at lave FlowFit"

Hvis du er træner, kender du det sikkert også. Selv hvis du kun har været i gang i kort tid …

Du stresser over al den ’udenoms-tid,’ du bruger – og tænker frustreret:

“Er der virkelig ikke et nemt lille program eller noget software, som bare holder styr på alt det administrative for mig? Som synkroniserer mine kalendere? Giver besked, når en klients abonnement snart udløber? Automatisk sender regningerne ud? Gør det let at lave kostplaner og træningsprogrammer – som klienten faktisk følger og forstår?”

Rolig: Her hos FlowFit kan vi IKKE læse dine tanker … men sådan tænkte Rikke og Brian gang på gang selv.

Og ja, der findes allerede adskillige bud på løsninger – apps, platforme og programmer – til personlige trænere. Både Rikke og Brian har testet mange af dem.

MEN … ingen af dem kunne for alvor stå alene.

Til sidst indså de, at de selv måtte bygge den platform, den seriøse personlige træner eller online-træner har brug for – FlowFit.

Og allerede nu er FlowFit anerkendt samarbejdspartner med Fitness Institute – der står for Danmarks mest professionelle træneruddannelse. FlowFit indgår allerede i undervisningen dér.

Velkommen indenfor hos FlowFit.

Ingen succes skabes uden et stærkt team…

Alle vores idéer var aldrig blevet til noget uden et stærkt team af dygtige folk i ryggen.

Mød dem herunder.

Marrtin Rylander

Udvikler, partner

Danni Nguyen

Udvikler

Allan Friis

Projektleder, partner

Jens Fahlberg

Økonomi, partner

Scroll to Top